Reklama
Reklama
 České celebrity 

Přítelkyně Jardy Jágra se opět pochlubila. Tentokrát svým dokonalým tělem!

13. listopadu 2016 03:52
Zatímco se snaží Jaromír Jágr najít v NHL formu, Veronika si na Floridě užívá pohodičku na pláži. Verunka se samozřejmě nezapomněla pochlubit a ukázala, že pokud na ní něco lze obdivovat, pak je to jednoznačně její sexy tělo!

Veronika Kopřivová má sice nejhorší pověst ze všech předešlých partnerek Jaromíra Jágra, ale musí se jí nechat, že s Jardou to prostě umí a postavičku má skutečně k nakousnutí!

„Makám na sobě skoro každý den, vyjímečně si dávám pauzu, jím zdravě, laktózu, lepek vynechávám úplně. Dost se omezuji a je to pouze tvrdá práce, když měsíc nic nedělám, zakulacuji se a svaly povadají. Rozhodně štíhlost nemám v genech. Snim sice čokoládu, ale o to víc druhý den makám!" Napsala Veronika k fotografii, kde se jí viditělně rýsují břišní svaly.

Jágr dříve své soukromí příliš neprezentoval. Teď mu ale vůbec nevadí, že jeho milovaná Veronika na sociálních sítích sdílí všechno, co může a ráda se ukazuje. V době, kdy se provalilo, že tančila u tyče, se jí Jaromír zastal jako pravý gentleman.

I přesto si Veronika čas od času postěžuje. Vadí jí, že se jako partnerka hokejisty skoro nikam nedostane. Její výlety končí v obchodech, na plážích a v hokejové aréně Floridy Panthers. Holt život je někdy fakt těžký! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová