Reklama
Reklama
 České celebrity 

Je to drsné, ale herečce Chantal Poullain smrt sluší!

11. listopadu 2016 03:15
Herečka francouzského původu Chantal Poullain oslavila letos v srpnu šedesáté narozeniny a vypadá báječně! Těší se dobrému zdraví, je štíhlá jako proutek a celkově vypadá báječně.

Chantal jsme zastihli při poněkud nevšedním focení. Pamatujete si na film, který získal Oskara za trikové efekty, Smrt jí sluší? Tak právě tento oskarový snímek byl výzvou pro Kalendář Proměny 2017. Na jednom plakátě se sešly hvězdy rovnou tři. Chantal Poullain, Michal Dlouhý a přesná kopie Goldie Hawn Jan Cina a jejich podoba s originálem je až děsivá. Čeští herci se pod rukama maskérů proměnili v Meryl Streep, Bruce Willise a Goldie Hawn.

Bohužel vzhledem k vytíženosti herců jsme je nedostali na jedno místo v jeden den. To ale nevadilo, neboť se použil stejný nástroj, který vyhrál u filmu Smrt jí sluší cenu, a sice trikové efekty, uvedl Petr Kurečka, autor kalendáře.

Jak je tahle role pro hvězdnou Meryl Streep netypická, tak je pro Chantal Poullain samozřejmá svojí elegancí. „Když jsem hledal, které herečky by u nás mohly ztvárnit Meryl Streep ve filmu Smrt jí sluší, vtipnou, krásnou a věčně mladou, vycházela mi z toho jednoznačně Chantal,“ dodává Petr.

Chantal přišla do ateliéru s humorem jejím vlastním a s vážnou tváří vyprávěla o tom, jak cvičila celou noc to otočení krku před zrcadlem, a že tam ještě tedy není.

Michal Dlouhý bral všechno s jasným poklidem a vůbec jsme u něho neměli pocit, že je pro něj tato role úplně jiné kafé, které běžně dělá. Bruce Willis mu prostě sedl.

Jan Cina, který fotil jako první z naší trojice, strávil na maskérském křesle nejdelší dobu, ale výsledek se tedy podařil. Musel totiž do kompletní výbavy, včetně nalepovacích nehtů, podprsenky a tuny líčidel. Sám Honza se nám svěřil se svými počátečními pochybnostmi: „Upřímně jsem si na začátku říkal, že najít společné rysy bude těžké, ale myslím, že díky zázračným rukám maskérky a kostymérky a samozřejmě umu fotografa, Cina zmizel a objevila se Goldie. Elixír mládí bych tedy ale vypít nechtěl. Jednak to zatím ve všech, v literatuře nebo ve filmu popsaných případech, nedopadlo s věčně mladými lidmi úplně dobře, a myslím, že je možné uchovat si mládí sám v sobě bez pomoci podobných lektvarů.”

Jakou srandu může způsobit vypití elixíru mládí? Těžko říct, ale asi bychom si všichni velice rychle uvědomili, že smrtelnost je vlastně dar. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová