Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Rytmus před dvaceti lety: Byl jsem všem pro smích!

05. listopadu 2016 00:17
Nejznámější a nejúspěšnější rappeři světa pochází převážně z okraje společnosti. To je i příklad slovenského rappera, popového zpěváka a současného partnera zpěvačky Dary Rolins Patrika Vrbovského. A tenhle zpěvák, který je z poloviny romského původu, se za svůj původ nestydí.

Zakladatel skupiny Kontrafakt Rytmus sdílel se svými fanoušky dvacet let starou fotografii, kde mu bylo devatenáct let, měl hluboko do kapsy a vypadal jako vařič drog z Petrželky. Z fotogarie je zřejmé, že Patrik vyrůstal v bídě, přesto dneska patří k nejbohatším umělcům u nás.

Podle jeho slov za tím stojí roky píle. „V tom roce jsem měl na účtě nulu. Protože jsem žádný účet ani neměl. Byl jsem asi třikrát v nahrávacím studiu a přesně jsem věděl, čím se chci živit. O životě jsem nevěděl nic, ale věděl jsem, co mě naplňuje a dělá šťastným,“ napsal k snímku Patrik s tím, že byl všem pro smích.

„Smáli se mi, že mi jebe. Dneska se chtějí smát se mnou. Jestli to bylo těžké? Bylo! Ale to je na tom nejkrásnější, protože jak tohle všechno zažiješ, tak tě máloco zlomí. A odkaz fotky? I ten největší chudák bez koruny a podpory si může splnit sen. Prostě může,“ dodal Rytmus, který je toho živoucím důkazem a dnes už je těžce za vodou!  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová