Reklama
Reklama
 České celebrity 

Jaké spodní prádlo nosí Simona Krainová? Podívejte se na tu sexy krajku!

04. listopadu 2016 01:44
Simona Krainová se pyšní luxusní postavičkou. I po dvou dětech jí zůstala nádherná ňadra, luxusní štíhlé nohy, ploché bříško a pevný zadeček. Je neuvěřitelné, že tahle třiačtyřicetiletá topmodelka vypadá s přibývajícím věkem čím dál mladší!

Na začátku října Simona ozdobila věhlasný červený koberec na výjimečné show Intimissimi on Ice, která se konala v italské Veroně a teď nám v obchodě s luxsuním prádlem svým mladistvým lookem přímo vyrazila dech.

Simona je nejen jednou z nejkrásnějších, ale také jednou z nejlépe oblékaných Češek. Ať už je doma, ve společnosti nebo třeba na dovolené, je vždy dokonale sladěná a oblečená podle posledních módních trendů. Ale nemluvíme pouze o oblečení jako takovém, ale i o spodním prádle, které je pro Simonu taktéž velmi důležité.

„Spodní prádlo neberu jen jako každodenní nutnost, baví mě si pohrávat s jeho svůdnou a rafinovanou stránkou. Aktuálně u mě vedou krajkové podprsenky bez kostic a různých vycpávek. Každý den ale volím prádlo nejen podle svrchního oblečení, ale i podle nálady. Nebojím se ani neotřelých kombinací, třeba sportovního stylu s klasickou krajkou,“ prozradila Simona Krainová.

Krásná modelka se dokonce stala historicky první tváří italské značky spodního prádla pro Českou republiku a Slovensko. Simona Krainová a Intimissimi mají společnou eleganci, sofistikovanost a ženskost.

Prádlo této značky je ztělesněním snů každé ženy. Nabízí jednoduchý a rafinovaný styl, bez nádechu vulgarity. Všechny kolekce kráčí ruku v ruce s módními trendy, vždy ale zůstávají věrné původní myšlence elegance a vytříbenosti.

„Intimissimi je značka pro každou ženu. Rozhodně se neomezuje na zákaznice s mírami 90-60-90. Je vhodná pro ženy, které mají rády dokonalé prádlo, jsou sebevědomé, chtějí zaujmout své partnery a především touží po tom, líbit se samy sobě. Neváhejte a staňte se jednou z nich!“, dodala Simona Krainová.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová