Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Hodinu po pohřbu kamarádky Evy Skallové (ˆ†36) jí Dara Rolins poslala vzkaz do nebe!

06. října 2016 00:55
Včera dopoledne se ve strašnickém krematoriu rodina a blízcí přátelé rozloučili s Evou Skallovou (†36), která podlehla zákeřné rakovině, se kterou statečně bojovala ani ne rok. I když to vypadalo, že se z nejhoršího už dostala, najednou se její stav rapidně zhoršil a nemoci podlehla. Po sobě zanechala dceru Charlottku a přítele Vaška.

S Evou se přišlo rozloučit I mnoho známých tváří. Samozřejmě nechyběla ani Evina nejlepší kamarádka Dara Rolins, která přišla v doprovodu svého přítele Rytmuse. Hodinu po obřadu poslala Dara své milované kamarádce vzkaz do nebe.

„Laura mi dneska říká 'Mami, ale zase je dobře, že tam nahoře nebude smutno ani Evičce, ani dědovi Dušanovi. A když má dneska ty narozky, můžou spolu třeba na zmrzlinu',“ napsala k obrázku plnému balónků zpěvačka Dara Rolins a v dojmném vzkazu pokračovala.

„Chci na Evičku vzpomínat vždy s úsměvem. Ano, s úsměvem. Nevěřím na žádnou posmrtnou etiketu. To, co řídí moje pohnutky, je moje srdce. Usmívám se i teď, když letí duše Evičky do nebe jako balónek. PS: Tati, všechno nejlepší, posílám pusu po Evičce,“ dodala zpěvačka, která na pohřeb své kamarádky Evy Skallové dorazila v doprovodu svého partnera Rytmuse. Dnešní den se tedy Daře vedle pohřbu přítelkyně připomněla i smrt milovaného tatínka.

S Evou Skallovou se naposledy přišla rozloučit i Rola Brzobohatá, která pronesla smuteční řeč, dále Vendula Pizingerová, Libor Bouček, Dan Bárta, Tonya Graves, nebo režisér Fero Fenič.

Eva Skallová prohrála boj s rakovinou minulé úterý. I když se zdálo, že se její zdravotní stav v létě zlepšil, rakovina se rozšířila do mozku a lékaři už bohužel nemohli nic dělat. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová