Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Rozvod Angeliny Jolie a Brada Pitta! Jennifer Aniston posílá Angeline posměšný vzkaz!

22. září 2016 00:35
Hvězda seriálu Přátelé Jennifer Aniston (47) se dlouho nemohla vzpamatovat z rozchodu s Bradem Pittem (52), který ji opustil kvůli dříve smyslné Angelině Jolie. Teď je prý vnitřně šťastná, že mu nový vztah nevydržel.

Jennifer Aniston byla od roku 2000 šťastně vdaná za Brada Pitta. Tvořili nádherný pár. Jejich lásku ovšem narušila Angelina Jolie (41), která s Pittem v roce 2004 natáčela film Mr. & Mrs. Smith, kde to mezi nimi zajiskřilo a v roce 2005 se Aniston s Pittem rozvedli. Historie se možná opakuje, ale s tím rozdílem, že v hlavní roli už není Angelina, ale Marion Cotillard. Šušká se totiž, že za rozpadem manželství stojí láska Brada Pitta k herečce Marion Cottilard, s níž se měl Pitt sblížit během natáčení snímku Spojenci. Nyní sama Angelina zakusila, jaké to je, když dostane parohy.

„Jo, je to tvoje karma,“ vzkazuje teď Jennifer Angelině. Tuto skutečnost zvěřejnil Us Weekly. I když herečka údajně navzdory všemu Bradovi nepřála nic špatného, nyní je prý vnitřně spokojená. Aniston v současné době žije s Justinem Therouxem.

Sám Brad Pitt je doslova vytočený z celé situace. Angelina Jolie (41) uvedla do rozvodových papírů sice obligátní nepřekonatelné rozdíly, ale navíc měla podle TMZ tvrdit, že Pitt dlouhodobě holduje pití alkoholu a kouření marihuany, což v něm následně probouzí výbuchy vzteku, které ohrožují nejen ji, ale především jejich šest dětí.

Podle hollywoodského krasavce jsou obvinění, že by mohl být hrozbou pro své děti, naprosto zcestná. Angelina se evidentně snaží získat všechny děti výhradně do vlastní péče a do boje jde naplno.

Podle zdroje blízkého Pittovi je herec zdrcený a o záměru své ženy se dozvěděl den předtím, než podala žádost o rozvod. Angelina rozpoutala totální peklo a celá rodina je teď v hledáčku bulvárních fotografů. Soukromí si přitom vždy velmi střežili.

Hlavním tématem rozvodu hollywoodského páru bude samozřejmě šest dětí, jež by Angelina Jolie ráda dostala do vlastní péče. Kromě nich právníci budou řešit i závratné jmění. Podle nejvyšších odhadů jde až o 625 miliónů dolarů, což odpovídá 15 miliardám českých korun. Vypadá to, že tahle pohádka nebude mít šťastný konec. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová