Reklama
Reklama
 České celebrity 

Čí je tohle luxusní tělíčko? To prostě neuhádnete!

21. srpna 2016 03:20
Potřeštěná, s až směšnou češtinou, přesto sexy a celebrita! Na tohle spojená se hodí snad jen Anife Vyskočilová. Z fotky, kterou ukázala na sociální síti si ale mnozí sedli na zadek. Tohle tělo jen tak nějaká modelka nemá!

Anife má důvod se vystavovat a předvést, co má. Nemá se za co stydět! Herečka a břišní tanečnice, bývalá žena herce Ivana Vyskočila si užívá léto po boku svého sexy německého přítele Jense Wulfa. Většinu času tráví v zahraničí, momentálně si užívají v Itálii, odkud pochází také její fotografie v plavkách, kterou vystavila na svůj profil.

Anife, která provozuje v Praze kavárničku, řekla, že její dovolená neznamená, že bude někde vyložená na pláži a péct se na slunci. "Že bude moje dovolená s mojí láskou krásná, to jsem tušila, ale že bude úplně jiná než normální, to jsem nevěděla. Klasická dovolená je moře a jeden rezort. My jsme první dny spali u nějaké hraběnky v jejím sídle. Poslední dny jsme trávili na statku s lamami a pštrosy," napsala Anife k fotce, kde vystavila svou ultra sexy postavu.

"Když jedeme na hory, vezmeme to přes moře, když jedeme k moři, tak to bereme přes zámky, sídla a hory. Když pojedeme do Ameriky, vezmeme to přes Čínu. No nic. Jak se říká, když miluješ, není co řešit. Jen nikdy nevím, co si mám sebou zabalit," dodala vtipná herečka, kavárnice a tanečnice v jednom!  

staronline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová