Reklama
Reklama
 České celebrity 

WOW! Simona Krainová předvedla sexy tělo v nádherných plavkách!

25. července 2016 03:05
Dvojnásobná maminka Simona Krainová si i po čtyřicítce udržuje míry, které jí mohou závidět i mnohem mladší modelky. Na Kanárských ostrovech, kde si s rodinou užívá zaslouženého odpočinku předvedla jak sexy umí být. Krainová vypadá božsky i v jednodílných plavkách a nepotřebuje k tomu prvoplánovitě titěrné bikiny.

Dovolená Simony Krainové s manželem se sice nese hlavně ve znamení péče o její dva syny a odpočinku, Simona ale ani na Lanzarote nezapomíná na své povolání a čas od času zapózuje. A stojí to za to! Krásná Krainová vystavila na odiv nejen své nádherné dlouhé sexy nožky.

Jako modelka se Simona stále udržuje v úžasné formě a zakázky si pečlivě vybírá. Nevezme jen tak nějakou pracovní nabídku. Díky cvičení a zdravé stravě má postavu snů. Na prvním místě je ale především vzornou maminkou synů Maxe a Bruna, které má s manželem Karlem Vágnerem.

Kanárské ostrovy jsou už několik let oblíbenou Simoninou destinací. Vágnerovi budou pobývat na Lanzarote už jen pár dní, jejich čtrnáctidenní dovolená se totiž blíží ke konci. Podle našich informací rodina cestovala běžnou linkou z Prahy, přes cestovní kancelář Canaria Travel, se kterou cestují i běžní smrtelníci. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová