Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Chudák Brenda z Beverly Hills 90210. Přišla o vlasy!

21. července 2016 03:05
Statečná, nikoli zlomená. Odhodlaná, nikoli beznadějná! Taková je nyní herečka Shannen Doherty (45), známá ze seriálů Čarodějky nebo Beverly Hills 90210. Vloni na jaře jí lékaři řekli, že má rakovinu. I když nyní přišla o vlasy, statečně se s osudem pere.

Její stav je ale podle všeho asi vážný.Pokud už před rokem věděla, že má rakovin a za rok na to přišla o vlasy, znamená to, že nemá vyhráno. A že stále podstupuje chemoterapii.

U Shannen nejde jen o zapouzdřenou rakovinu prsu, ale i s metastázami zasahujícími do lymfatických uzlin. A to už je problém. Proto ten boj, proto ta doba. Podle posledních fotografií, které umístila na svou sociální síť, se zdá, že má za sebou mastektomii a v současnosti prochází chemoterapií...

Ze snímků je znát, že herečka to nemá lehké, ale bojuje a statečně. Jde o sérii šesti fotografií, které dokumentují, jak si herečka nechává vyholit vlasy, na kterých se již začala podepisovat probíhající léčba. Z fotky s maminkou jde smutek, ale zároveň velká síla a odhodlání.

Všichni doufají, že Shannen Doherty svůj boj nad zákeřnou rakovinou vyhraje a porazí ji. A taky to, že si ještě v některých filmech zahraje!  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová