Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Dara Rollins si prošla peklem! Došla jí trpělivost, poslala smutný vzkaz a zmizela!

08. června 2016 03:16
Slovenská zpěvačka Dara Rolins si prošla velmi těžkým obdobím. Zemřel jí otec, což je samo o sobě obrovská rána, ale Dara Rolins navíc musela čelit neustálým nátlakům z řad fanoušků a médií. Veřejné propírání nejen jí, ale dokonce i její rodiny bylo poslední kapkou!

Nelítostná média jí vyčítala všechno. Zpěvačka nestihla pohřeb svého milovaného otce, kvůli bouračce na dálnici, nerozloučila se s otcem důstojně a podobně. Navíc hned druhý den na to si dovolila veřejně vystupovat a dokonce i zpívat! Což se samozřejmě setkalo s velkou vlnou kritiky. A takto by se dalo pokračovat.

Vrcholem pak bylo, že se média pustila do jejích rodinných vztahů, které podle novinářů nejsou zrovna ideální. A Dara se rozhodla na to reagovat. Zřejmě naposled si řekla, že musí svým fanouškům napsat od srdce, co si o celém honu na ni vlastně myslí. Její pravidelný seriál Život podle Dary napsala těsně před odletem do New Yorku, kde bude několik dní odpočívat.

Naštěstí má Dara kolem sebe lidi, kteří při ní stojí. Jako například její maminka. Reakce mámy, byla pro zpěvačku jako balzám na zlomené srdce po smrti otce. „Leť, mysli hlavně na sebe, i tak budou zase psát kraviny a montovat se do nás," řekla Dare matka.

Sama zpěvačka poslala těsně před odchodem do New Yorku všem důležitý vzkaz! „Na její charakter a rodinné vztahy. Na mé svědomí apelují ti, kteří se živí přehrabování se v hovnech, aby našli to, které nejvíce smrdí. Bez studu, zbaveni pocitu viny jejich živí intriky a to, že ubližují. Překrucují pravdy a vytrhávají věci z kontextu podle toho jak se jim to hodí. Zrušila jsem 5 vystoupení. Nic jsem si nerozvážně, nezměnila své rozhodnutí, jen jdu DÁLE. Zpívám. je to moje práce, živím a podporuji dost velkou skupinu lidí, ke kterým mám odpovědnost. Nevím v koho nemocné hlavě se zrodil další super nápad, jít nafotit do ústavu mou nemocnou babičku. Opírala se o chodítko a byla ve stavu, že by se tvářila mile i na smrt, "napsala upřímná slova Dara na svůj oficiálního facebookový profil.

Dara Rolins je pod neustálým drobnohledem veřejnosti a každý čeká na její průšvih. I takový je život slavných! 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová