Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Sestra Paris Hilton je krásná těhulka. V jejím bříšku roste jedno z nejbohatších dětí světa!

21. května 2016 02:53
Dvaatřicetiletá Nicky, mladší a umírněnější sestra slavnější Paris Hilton už má bříško, které se nedá přehlédnout. A těhotenství jí nesmírně sluší!

Zprávy o těhotenství mladší sestry Paris přišly šest měsíců po svatbě. Dědička sítě hotelů Nicky a a úspěšný bankéř James Rothschild se zasnoubili v roce 2014, po necelých čtyřech letech vztahu. Jejich svatba proběhla v červenci 2015.

Za družičku šla sestře Paris, která prohlásila, že Nicky a James dokonalý pár. „Jsou si tak oddáni a zamilovaní. Jsou jako princ a princezna. Myslím, že je důležité najít někoho, komu můžete věřit a můžete ho milovat a strávit s ním zbytek života. Myslím, že to je smysl života: vdát se a mít rodinu,“ řekla bohatá dědička Paris Hilton.

Děťátko se zamilovanému páru narodí do zlaté kolébky. Ještě sice není na světě, ale už teď je jasné, že ho čeká pohádkový život. Narodí se totiž jako jedno z nejbohatších miminek na světě!

Nicky Hilton už jednou vdaná byla. V roce 2004 si v Las Vegas vzala lásku z dětství Todda Meistera, ale sňatek po třech měsících nechali anulovat, protože se prý brali z rozmaru.

Teď je ale nastávající maminka opravdu šťastná. Po pohádkové svatbě čeká se svým milovaným manželem miminko. Oba jsou zdraví, šťastní, bohatí a zamilovaní... Co víc si přát?  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová