Reklama
Reklama
 České celebrity 

Herečka Alice Bendová ladí formu do plavek. Už zase jsme ji nachytali na klinice estetické medicíny!

20. května 2016 01:48
Herečka Alice Bendová je známá svými bujnými přednostmi. Ať jsou ňadra herečky Alice Bendové přírodní, nebo silikonová, každopádně jsou její velkou ozdobou! Krásná herečka Alice Bendová se jehel nebojí a poměrně často navštěvuje svou oblíbenou kliniku, kde se ráda nechává zkrášlovat.

Dalo by se říct, že od té doby, co má dvaačtyřicetiletá herečka o dvanáct let mladšího přítele Michala Topola, tak je na klinice estetické a plastické chirurgie jako doma.

Po nedávném zvýraznění kontur rtů, tentokrát podstoupila na sklerotizaci žil. V létě ji čekají dvě nové role, proto chce mít nohy na filmovém natáčení naprosto dokonalé bez viditelných žilek.

Hlavním důvodem, proč se rozhodla neinvazivní zákrok podstoupit, jsou metličkové žilky, které z dálky vypadají jako modřiny. V létě jsou při nošení krátkých šatů obzvlášť viditelné. Mimo pracovních aktivit Alice o prázdninách plánuje také odpočívat. Chystá se s přítelem k moři, její motivace po krásných nohách na počkání je tedy o to větší!

„Viditelné žilky na nohou mě trápí opravdu dlouho. Chodím s nimi po světě již 9 let. Zbytečně. Vpravením sklerotizačního roztoku do žíly bylo během minuty po problému. Naprosto bez bolesti a jakýchkoli omezení po zákroku. Pan doktor Baláž byl skvělý, jehličku jsem vůbec necítila,“ uvedla nadšená herečka, která se zákroku vůbec nebála a byla překvapená, že problém, který ji trápil tak dlouho, zmizel během několika sekund.

Alice se svěřila, že se chystá další zkrášlovací proceduru. Chce si nechat napíchat botox do čela, jelikož by ráda zabránila nepěkným vráskám. Botox má Alice aplikovaný v podpaží, aby se zbavila pocení. No co, když to v dnešní době jde, proč té kráse nejít trošku naproti? 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová