Reklama
Reklama
 České celebrity 

Atraktivní zprávařka Petra Svoboda ukázala nejdůležitější ženy svého života.

10. května 2016 15:52
Krásná moderátorka Petra Svoboda k příležitosti Dne matek zveřejnila rodinnou fotografii, na které jsou čtyři generace žen z rodiny. Krása je u nich v rodině jednoznačně dědičná!

„Všem maminkám jen to nejlepší! U nás čtyři generace,“ napsala si moderátorka TV Nova Petra Svoboda k fotografii, na které se objevují čtyři vysmáté tváře. Na snímku je Petřina babička, maminka, sama Petra a její dcerka Ráchel.

Půvabná moderátorka má krásnou dceru, která po mamince podědila jen to nejlepší. Petra zase podědila krásu po své mamince. Petra ale není mamince vděčná jen za krásu. Maminka ji podpořila v životě ve všech důležitých chvílích. A za vše co dokázala, vděčí i jí. Petra je velmi pracovitá a ve svém oboru velká profesionálka. Snaží se stále zdokonalovat a je vidět, že jí práce baví.

A právě díky jejím profesním kvalitám si ji vybrala i společnost Procter & Gamble. Petra moderovala tiskovou konferenci, kde byl poprvé představen film “Strong”. Video „Strong“ navazuje na oceňovanou kampaň „Děkuji, maminko“ a nově upozorňuje na klíčovou roli maminek v životě každého z nás. Video nám připomíná každodenní odvahu našich maminek, díky které nalézáme sílu překonávat všechny životní překážky.

Petra Svoboda má se svou maminkou úžasný vztah a velmi dobře si také uvědomuje důležitost maminky v životě. Petra se rozhodla ke dni matek své mamince za všechno poděkovat.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová