Reklama
Reklama
 České celebrity 

Krainová má velké plány! Víme, čím se chce zabývat!

10. května 2016 05:30
Simona Krainová prostě chvíli neposedí! Ona si nedá pokoj! Pořád něco vymýšlí, dělá, tvoří, a teď má další plány! Topmodelka má prostě pořád pocit, že toho dělá málo, tak chce toho dělat víc. Obdivuhodné. Už proto, že její plány nejsou rozhodně takové, u čeho by se nudila!

Simona dorazila o víkendu na Fashion Weekend do Ostravy, kde se potkala i s návrhářkou Beatou Rajskou a tam to taky práskla! Nejde ale ani o modeling, ani o herectví, kde ji můžeme vídat čím dál více!

„Jsem velmi ráda, že jsem mohla vidět, kolik je zde talentovaných návrhářů, protože jsem měla pocit, že všichni ti návrháři, kteří měli talent, už dávno zmizeli někde v zahraničí. Proto jsem byla tak překvapená z toho, co jsem tam viděla. A dokonce musím tvrdit, že ta tvorba je na stejné úrovni jako v Praze, ne-li lepší," řekla nadšeně Krainová s tím, že si na přehlídce pár věcí vyhlídla a hodlá si je pořídit.

Když se ale vrátila zpět ze snění a ze skvělých pocitů, co vše viděla, prozradila, co má teď v plánu!

„Plánuji, že se také budu angažovat v módním průmyslu. Takže jsem na Ostrava Fashion Weekend přijela i načerpat inspiraci. Víc ale zatím prozrazovat nebudu, protože nerada mluvím o věcech, které ještě nejsou," dodala tajemně Simona.

Jestli se hodlá pustit do pořádání módních přehlídek, nebo se vrhne na návrhářství, je otázkou. Třeba si pořídí vlastní značku, což by ale už teď znamenalo, že bude velmi úspěšná a o zákazníky, či spíše zákaznice by nouzi rozhodně neměla! 

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová