Reklama
Reklama
 České celebrity 

Velké odhalení: S kterým slavným sportovcem chodila Lucka Vondráčková před Plekancem?

08. května 2016 05:01
Všichni si mysleli, že hokejista NHL Tomáš Plekanec je prvním partnerem zpěvačky a herečky Lucky Vondráčkové z řad slavných sportovců, ale omyl! Není jediným ani prvním. Dnes krásná maminka dvou dětí totiž několik měsíců randila s českým čutálistou! Tím nebyl nikdo jiný, než Tomáš Ujfaluši!

Zdá se, že toho, že vyměnila kopačku za hokejku dnes Vondráčková, žijící v Kanadě, nelituje! Zatímco dnes žije v cizině se svou rodinou, v době, kdy chodila s Ujfalušim do ciziny jezdila.

Létala za ním do Madridu. Byla hodně zamilovaná a byla schopna létat téměř na otočku. Protože oba chtěli vztah alespoň prozatím utajit, nastal problém. Přišly neshody, včetně toho, že byli od sebe vzdálení a odloučení. Velká láska tedy nakonec skončila.

"Lucka opravdu žila s jedním slavným českým sportovcem, ale mluvit o tom nechce. Teď je spokojená a šťastná," prozradila jedna z kamarádek, bez dalších detailů!

Nad rozchodem s fotbalistou ale nemusí Vondráčková truchlit. Díky rozchodu s ním potkala svého Tomáše Plekance. A přesto, že se spekuluje o manželské krizi, je jejich manželství v pořádku. Kde by taky občas nebyla hádka či neshody, ale u Plekanců je vše v pořádku a na žádný rozvod to rozhodně nevypadá.

Zatímco Plekanec je nyní pracovně v Česku a Lucka v Kanadě, už v létě přijede Lucie domů, kde ji čeká tour a další pracovní závazky. S sebou by měla zřejmě přivést i oba syny Matyáše a Adama, o které se budou stara Lucčiny rodiče.  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová