Reklama
Reklama
 České celebrity 

Řepková chce být zase vidět? S manželem se štěkají přes sociální síť!

30. dubna 2016 03:35
To by nebyla modelka Vlaďka Řepková, aby o sobě nedala pořádně vědět. Když se s manželem, fotbalistou Tomášem Řepkou musí štěkat, tak ne doma, za zavřenými dveřmi, přes emaily, smsky, nebo soukromou komunikaci, ale veřejně. Třeba hned na Facebooku!

Špinavé prádlo se pere veřejně, podobně jako v případě Patrasové se Slováčkem. Jenže s tím rozdílem, že tady šlo o něco trochu jiného. Nicméně Vlaďka na sociální síť napsala: "Neodcházíme proto, aby si druzí uvědomili naši cenu a hodnotu, ale proto, že jsme si ji konečně uvědomili my sami.

Jenže tohle heslo, které asi hovoří za vše, si nenechal Tomáš Řepka líbit a hned přišla odveta: „Ale ty žádnou cenu nemáš, a proto jsem tě nechal odejít,“ komentoval výlevy své ženy fotbalista pověstný svou vznětlivou náladou.

„Doufám, že jsi na sebe pyšný…,“ odpověděla Vlaďka fotbalistovi s tím, že z manželství prý odešla hlavně kvůli dětem!. „Naše soužití bylo už tak vypjaté a denně přinášelo nové a nové konflikty, že se to začalo odrážet na chování a reakcích dětí. Nejvíc jsem se bála okamžiku, kdy dětem řeknu, že si musíme dát s tatínkem čas na nadechnutí. Po jedné konkrétní události jsem si uvědomila, že tím krokem nejvíc pomůžu právě jim. A to se stalo,“ svěřila se Řepková v rozhovoru pro časopis Story.

Vlaďka momentálně chodí s fešným hokejistou Michalem Gulašim a lze v nadsázce říct, že kopačky vyměnila za hokejku. Rozvod mezi manželi, jejichž vztah není ideální už řadu let, byť oni si hráli na ideální rodinu, je nyní opravdu spadnutí. 

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová